Wij zijn op zoek naar jou! | Kom werken bij BLOEM!
Overslaan naar content

Kleur het leven met jouw creativiteit, kom werken bij BLOEM!

Het liefst laten we iedereen genieten van mooie bloemen. Daarom maken we met veel liefde kleurrijke boeketten voor elke gelegenheid. Zo brengen we overal kleur met verse bloemen die rechtstreeks van de kweker komen.

We houden van bloemen en planten en krijgen er energie van anderen daarmee te verwennen. Dat doen we met een eigen stijl en de ambitie om verder te professionaliseren en te groeien. Wil je ons team komen versterken? Klik op onderstaande vacatures of mail je CV met motivatie naar sandra@bloemenzaak.nl.

Kleur het leven, kom werken bij BLOEM!

Bloemist met bloemen

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

OPENSTAANDE VACATURES

Verkoopmedewerker Utrecht Centraal
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Verdeler (Aalsmeer)
Op locatie
  • Aalsmeer, Noord-Holland, Nederland
Bloemist
Op locatie
  • Leiden, Zuid-Holland, Nederland
Verkoopmedewerker (12 tot 32 uur)
Op locatie
  • Schiphol, Noord-Holland, Nederland
Bloemist
Op locatie
  • Aalsmeer, Noord-Holland, Nederland

WERKEN BIJ BLOEM!

LEUK TEAM VAN COLLEGA'S OM MEE SAMEN TE WERKEN

Werken bij BLOEM! is zelfstandig werken, met een gezellig en groeiend team!

BLOEM! is een trendy en vernieuwende bloemenwinkel die je kunt vinden in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Amstelveen, Lijnden en Schiphol. We houden van bloemen, planten en anderen daarmee verwennen, want daar krijgen wij energie van. Dus we doen er alles aan om klanten van allerlei moois te voorzien: originele boeketten, hippe planten en kado's waar je blij van wordt. We maken boeketten voor alle gelegenheden, weten alles af van mooie planten en verrassen je graag met een bijzonder kado. En met speciale wensen kun je ook altijd bij BLOEM! terecht, want we houden wel van een uitdaging! 

Enthousiast team

BLOEM! is een familiebedrijf met een eigen stijl en de ambitie om verder te professionaliseren en te groeien. Het bedrijf is in 1988 opgericht en inmiddels zijn we met een enthousiast team van zo’n 60 collega’s. Er heerst een gezellige, informele sfeer waarin we ontwikkeling stimuleren en ruimte bieden voor doorgroeimogelijkheden.

Een echt familiebedrijf

BLOEM! voelt niet alleen als een familie, het is ook in handen van een familie. Kees en Ineke Vrolijk richtten het op en in 2005 stapte een familielid aan boord: zoon Rodrique. Een jaar later volgde zijn zus Celine en inmiddels hebben zij het bedrijf volledig overgenomen.Inmiddels werken er meer dan 60 medewerkers bij BLOEM! en hebben we 8 winkels.We kijken graag vooruit en zijn daarom altijd bezig met nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. Kortom, we groeien en bloeien. 

100% tevreden

We worden blij van mooie boeketten, van groene en bloeiende planten, verse bloemen rechtstreeks van het land, nieuwe soorten bloemen en planten en een mooi op tijd geleverd boeket. Maar ook van een nette winkel, uitdagende opdrachten, plezier hebben, nieuwe dingen verzinnen en hard werken. Maar bovenal worden we blij van een helemaal 100% tevreden klant. We kunnen nog meer over BLOEM! vertellen, maar vinden het veel leuker om jou dit persoonlijk te vertellen. Solliciteer dus snel op een van onze vacatures! .

ONZE WINKELS

EEN INSPIRERENDE WERKPLEK

ONZE BLOEM! WINKELS

HIER VIND JE ONZE LOCATIES

BLOEM! Amsterdam Oostpoort

LAND VAN COCAGNEPLEIN 12, AMSTERDAM



BLOEM! Amsterdam Stadionplein

STADIONPLEIN 114, AMSTERDAM



BLOEM! Amstelveen Stadshart

REMBRANDTHOF 56, AMSTELVEEN



BLOEM! Den Haag CS

KONINGIN JULIANA PLEIN 36, DEN HAAG



BLOEM! Diemerplein

DIEMERPLEIN 202, DIEMEN

BLOEM! Schiphol Plaza

AANKOMSTHAL 4, SCHIPHOL



BLOEM! Schiphol Plaza

AANKOMSTHAL 3, SCHIPHOL



BLOEM! Utrecht CS

STATIONSPLEIN 13, UTRECHT

BLOEM! Aalsmeer

BOX BLOEMENVEILING AALSMEER