Bloemist/Verkoopmedewerker Schiphol (+/- 8 tot 32 uur)

  • Winkel
  • Amsterdam, Netherlands

Bloemist/Verkoopmedewerker Schiphol (+/- 8 tot 32 uur)

Omschrijving

BLOEM! is een trendy en vernieuwende bloemenwinkel waarbij jouw creativiteit centraal staat.

Bij BLOEM! koop je van moderne plukboeketten tot klassieke hand-gebonden boeketten en alles daar tussen in. Ter uitbreiding van ons team voor onze winkels op de meest dynamische locatie van Nederland, de luchthaven Schiphol:


Een enthousiaste verkoopmedewerker (pt,ft), die openstaat om het bloemenvak te leren. 


Wij zijn

BLOEM! ons hoofdkantoor is gevestigd in Lijnden; onze zes winkels vind je in Amsterdam, Diemen, Schiphol, Den Haag CS en Utrecht CS. Daarnaast hebben wij vijf shop-in-shops en een online bloemenwinkel www.bloemenzaak.nl. Wij zijn een familiebedrijf, opgericht in 1988 en inmiddels met zo’n 60 betrokken collega’s. Wij zijn onderscheidend met onze eigen stijl en hebben de ambitie de komende jaren verder te professionaliseren en te groeien. Wij werken hard en vinden plezier in het werk erg belangrijk. Wij krijgen energie van tevreden klanten.


Wij bieden

een leuke afwisselende baan als verkoopmedewerker met veel klantencontact en een vers en groots assortiment bloemen (meer dan 40 soorten) om mee te leren werken. Je wordt opgeleid om boeketten voor onze klanten te maken. Als verkoopmedewerker adviseer je de klanten omtrent bloemenkeuze en andere producten. Je werkt in één van onze bloemenwinkels, volgens een vooruitgepland rooster op basis van jouw beschikbaarheid. Naast boeketten maken, verkoop je bloembollen, souvenirs en ballonnen


Bij BLOEM! kom je terecht in een enthousiast team met een gezellige en informele sfeer. Je kunt je in je werk verder ontwikkelen. Wij bieden je op termijn doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van je kwaliteiten en je ambities. 

Vereisten

Jij bent

geïnteresseerd om het maken van boeketten te leren en vind verkopen leuk vanuit een resultaatgerichte houding. Als verkoopmedewerker beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel en kan je goed communiceren. Je bent creatiefenthousiast en weet verbinding te maken met je klanten, waarbij je op hun wensen inspeelt. Je werkt zowel zelfstandig als samen met collega’s en zorgt ervoor dat de winkel er altijd netjes en verzorgd uitziet! We zien graag dat je flexibel bent, dat zijn wij namelijk ook. Je bent naast overdag, bij grote voorkeur in de avonden en in het weekend beschikbaar. Je spreekt goed Engels


Zijn wij een match?

Dan komen wij graag met jou in contact! Presenteer jezelf met een motivatiebrief en CV t.a.v. Celine Vrolijk. Heb je nog vragen of wil je Celine graag even persoonlijk spreken dan kan je bellen op telefoonnummer 06-247 66 281.

Wij reageren snel op jouw mail. Als we in gesprek gaan, zorgen wij ervoor dat jij kunt afwegen of BLOEM! bij jou past en andersom!


Deze vacature is geplaatst op 15 mei 2019.