Enthousiaste Bloemist/Verkoopmedewerker BLOEM! (+/- 8-16 uur)

  • Winkel
  • Den Haag, Netherlands

Enthousiaste Bloemist/Verkoopmedewerker BLOEM! (+/- 8-16 uur)

Omschrijving

 

 

BLOEM! is een trendy en vernieuwende bloemenwinkel waarbij jouw creativiteit centraal staat.

Bij BLOEM! koop je van moderne plukboeketten tot klassieke hand-gebonden boeketten en alles daar tussen in. Ter uitbreiding van ons team voor onze winkel op het station Den Haag Centraal zoeken wij:

 

Een enthousiaste Bloemist/ verkoopmedewerker die graag wil werken in de avonden en weekenden. 

 

Wij zijn

BLOEM! ons hoofdkantoor is gevestigd in Lijnden; onze zes winkels vind je in Amsterdam, Diemen, Schiphol, Den Haag CS en Utrecht CS. Daarnaast hebben wij een online bloemenwinkel www.bloemenzaak.nl. Wij zijn een familiebedrijf, opgericht in 1988 en inmiddels met zo’n 60 betrokken collega’s. Wij zijn onderscheidend met onze eigen stijl en hebben de ambitie de komende jaren verder te professionaliseren en te groeien. Wij werken hard en vinden plezier in het werk erg belangrijk. Wij krijgen energie van tevreden klanten.

 

Wij bieden

een leuke afwisselende baan als Bloemist/ verkoopmedewerker met veel klantencontact en een vers en groots assortiment bloemen (meer dan 60 soorten) om mee te leren werken. Je wordt opgeleid om boeketten voor onze klanten te maken. Als verkoopmedewerker adviseer je klanten omtrent bloemenkeuze en andere producten. Je werkt als verkoopmedewerker in één van onze bloemenwinkels, volgens een vooruitgepland rooster op basis van jouw beschikbaarheid. Naast boeketten maken, verkoop je losse bloemen en planten. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor trendy assortiment vazen, potterie en accessoires. Regelmatig wordt het assortiment in de winkel geheel vernieuwd naar de nieuwste trends

Bij BLOEM! kom je terecht in een enthousiast team met een gezellige en informele sfeer. Je kunt je in je werk verder ontwikkelen. Wij bieden je op termijn doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van je kwaliteiten en je ambities. 

 

 

Vereisten

 

 

Jij bent

geïnteresseerd om het maken van boeketten te leren en vind verkopen leuk vanuit een resultaatgerichte houding. Als verkoopmedewerker beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel en kan je goed communiceren. Je bent creatiefenthousiast en weet verbinding te maken met je klanten, waarbij je op hun wensen inspeelt. Je werkt zowel zelfstandig als samen met collega’s en zorgt ervoor dat de winkel er altijd netjes en verzorgd uitziet! We zien graag dat je flexibel bent, dat zijn wij namelijk ook. Je bent in het weekend en de avonden beschikbaar. 

 

Zijn wij een match?

Dan komen wij graag met jou als verkoopmedewerker in contact! Presenteer jezelf met een motivatiebrief en CV t.a.v. Rodrique Vrolijk. Heb je nog vragen of wil je Rodrique graag even persoonlijk spreken dan kan je bellen op telefoonnummer 06-412 85 446.

Wij reageren snel op jouw mail. Als we in gesprek gaan, zorgen wij ervoor dat jij kunt afwegen of BLOEM! bij jou past en andersom!


Deze vacature is geplaatst op 15 mei 2019..